BíRáLJA GYőZIKE VISSZATéRéSéT A MOMENTUM KéPVISELőJE

A Media1 is beszámolt róla, hogy ősztől Gáspár Győző ismét valóságshow-t kapott a Tv2-n, amely ezúttal Gáspárék címmel fut majd. Lőcsei Lajos momentumos országgyűlési képviselő éles szavakkal bírálta a csatorna döntését.

Facebook-oldalán és portálunknak is elküldött közleményben fejtette ki a véleményét Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselője arról, hogy ősztől a TV2-n újraindul a Győzike show, azaz új címén: a Gáspárék. A politikus szerint Gáspár Győző képernyős munkássága már eddig is nagyon sokat ártott a hazai roma kisebbség megítélésének.

Lőcsei azt írja:

„A műsor rasszista sztereotípiák és a mérték nélküli szociális hergelés aljas keveréke volt. Gáspár Győző azóta is próbálja a valóságshowban elsajátított receptet újra és újra rásózni a magyar emberekre, egyre csekélyebb érdeklődés mellett. Azonban amióta a Fidesz kommunikációs gépezetének része lett Gáspár Győző, új lendületet vett a mérték nélküli kultúra- és ízlésrombolás. Mészáros Lőrinc tévéje pedig mostantól főműsoridős szórakoztatást próbál gyártani belőle. A magyarországi cigányság felemeléséről már rég lemondtak – ennyire futja a kormánynak. A Fidesz kultúrája: a Győzike show. A Fidesz arca: Győzike. Deutsch Tamás listavezetése ennek a fényében nem meglepő.”

https://www.facebook.com/LocseiLajos.Momentum/posts/pfbid0e536pG13AxXp7vTFhPzK23zH6Foz2bWKQHZUVEa2Hw6Wt2w7hcMoM6gKHZHY72zfl

Tegnap derült ki, hogy miután Gáspár Győző tavaly belépett a Fideszbe, 14 év kihagyás után idén ősztől megint lesz saját műsora, ezúttal már a kormányközeli TV2 képernyőjén Gáspárék címmel. Gáspár Győző az elmúlt két évben egyre sűrűbben látható kormányzati prominensek társaságában, tavaly januárban lépett be a Fideszbe.

Mindezt azután, hogy 2022 októberében szabályos hűségesküt tett Orbán Viktor miniszterelnöknek egy podcastban. Ezek hatására Szijjártó Péter külügyminiszter és az azóta lemondott államfő, Novák Katalin ez év elején már levélben gratulált az 50. születésnapjához.

https://media1.hu/2024/04/23/gyozike-show-ujraindul-gaspar-gyozo-tv2/

https://media1.hu/2024/04/24/1club-orszagos-iq-teszttel-jon-osszel-a-tv2/

Borító: Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselője, Fotó: Lőcsei Lajos / Facebook

2024-04-24T14:10:22Z dg43tfdfdgfd