BYEALEX SZERINT AZ ő BARáTNőJE MEGNYERNé A TV2 SZéPSéGVERSENYéT, HAJDú PéTER SZERINT CURTIS MéG SOSEM NYíLT MEG ENNYIRE

Keddi Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai hírességek.
  • ByeAlex az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy barátnője, Benjamina nézi a Next Top Model Hungary című műsort. Az énekes egy kritikát is megfogalmazott a műsor készítőinek, majd bejegyzése végén a következőt írta: „tuti sokan szeretik; pl. jamus is. amúgy szerintem ő megnyerné”.
  • Szandi és férje 30 éve vannak együtt jóban és rosszban, ám a mai napig tudnak meglepetést okozni egymásnak. Ezúttal Szandi és Csaba kettesben utaztak el külföldre, de az énekesnő úgy pakolta be a bőröndjét, hogy fogalma sem volt, hova tartanak. „Meglepetés ez az út, a repülőtéren tudtam meg, hogy egy dél-franciaországi körút vár ránk. Annyira hálás és boldog vagyok! Köszönöm!" – újságolta a közösségi oldalán az énekesnő. 
  • Stohl Luca boldog házasságban él, sőt, gyönyörű babája, Rózi olyan aranyos, hogy az egész ország a csodájára jár, ha édesanyja posztol róla. Nem volt ez másképp legutóbb sem, amikor élete első hokimeccsére vitték őt ki a szülei. A fotó ide kattintva látható. 
  • Instagram-oldalán tett közzé néhány új fotót Zimány Linda. Az ügyvédként is tevékenykedő modellt vékonyítja a hosszú fekete ruha, valószínűleg ezért szúrt szemet a követőinek, hogy milyen karcsú, és többen is aggodalmuknak adtak hangot. 
  • Hajdú Péter az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy következő vendége a YouTube-csatornáján Curtis lesz. A műsorvezető szerint az újpesti rapper még sosem nyílt meg ennyire. Curtis többek között nyilatkozott a miniszterelnökkel való kapcsolatáról, a gyermekvédelmi tüntetésről és börtönben ülő bátyjáról is. 

(Borítókép: ByeAlex. Fotó: Zöld Fanni/Index)

2024-04-16T11:21:49Z dg43tfdfdgfd