BEYONCé MELLETT A LáNYA, BLUE IVY CARTER IS SZEREPET KAP AZ úJ OROSZLáNKIRáLYBAN

Anya és lánya, vagyis Beyoncé és Blue Ivy Carter is a hangjukat adják az új élő szereplős Oroszlánkirály-film szereplőinek. A film rendezője, Barry Jenkins szerint a 12 éves kislány profi volt a felvételek alatt.

Beyoncé és Jay-Z legidősebb lánya, Blue Ivy Carter csatlakozott az új, élőszereplős Oroszlánkirály, a Mufasa: The Lion King című előzményfilm szinkronszínészeihez. A 12 éves Blue Ivy Szimba király és Nala királynő lányát, Kiarát szólaltatja meg – írja a BBC

A 2019-es élőszereplős Az oroszlánkirály című film eredettörténetét Barry Jenkins rendezi a Disney stúdió égisze alatt. A film Mufasa és Zordon gyermekkorát mutatja be. 

A 2019-es filmhez hasonlóan ez is egyesíti majd az élő szereplős filmkészítési technikákat fotorealisztikus, számítógéppel generált felvételekkel. A film Can You Feel the Love Tonight című betétdalát Beyoncé és Donald Glover énekelte újra.

Jenkins a Good Morning America című műsorban elmondta, Blue Ivy „profi volt” a felvételek alatt, míg Beyoncé első osztályú anyaként viselkedett (ugyanis ő adta a hangját Nala királynőnek).

Nem kellett sokat színlelniük, mert ők tényleg anya és lánya

– mondta. Bár ez Beyoncé lányának debütáló filmszerepe, korábban táncosként már fellépett édesanyja turnéin.

A Mufasa: The Lion King című film idén decemberben jelenik majd meg. 

2024-04-29T17:31:08Z dg43tfdfdgfd