BEJELENTETTéK AZ X-FAKTOR 2024 HARMADIK MENTORáT

Hétfő hajnalban a Blikk hozta nyilvánosságra a nagyszabású showműsor 2024-es évadának harmadik férfi zsűritagjának kilétét.

A 2024-es X-Faktor mentora lesz Valkusz Milán, a VALMAR nevű zenekar tagja – írja a Blikk.

„Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat” – mondta a bulvárlapnak Valkusz Milán.

Az újdonsült X-Faktor zsűritag hozzáfűzte:

„Szeretnék slágereket írni másoknak, együtt dolgozni tehetségekkel producerként. Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem.”

Az már korábban nyilvánossá vált, hogy Gáspár Laci és Majoros Péter (Majka) a megújuló X-Faktor zsűritagja lesz. A következő nagyjából másfél hétben várható, hogy bejelentik az X-Faktor negyedik zsűritagját is.

https://media1.hu/2024/04/14/kalandra-fal-rtl-musorvezetok-sebestyen-balazs-istenes-bence-majka-papai-joci/

https://media1.hu/2024/04/14/tv2-kogazdag-fiatalok-uj-evad-szereplovalogatas/

https://media1.hu/2024/04/14/mate-krisztina-rtl-tv2-futuretalks-interju/

2024-04-15T07:06:03Z dg43tfdfdgfd