AZT CSINáLOM, AMIT SZERETEK – INTERJú D. TóTH KRISZTA MűSORVEZETőVEL, A WMN ALAPíTóJáVAL

A Media1 podcast- és rádióműsor vendége volt D. Tóth Kriszta újságíró, a WMN alapító-tulajdonosa, a DTK – Elviszlek magammal című díjazott, a YouTube-on és a Spektrum Home tévécsatornán is jelentkező műsor műsorvezetője, a Ki vele! című, a Viasat3-on jelentkező közösségi talkshow kreatív producere és egyik rendszeres szereplője.

A Media1 e heti műsorának elején átbeszéltük a Ki vele címmel, a Viasat3-on induló új közösségi talkshow-val kapcsolatban felmerülő kérdéseket, majd sok érdekesség hangzott el D. Tóth Krisztáról és WMN-es kulisszatitokról. Szóba kerültek a WMN alapításának és elindításának körülményei, de még az is, hogy eladná-e a céget, és ha igen, milyen körülmények között. D. Tóth Kriszta elmesélte, a munkája melyik részét kedveli a leginkább és mi az, amit kevésbé.

DTK egykori közmédiás korszakának lezárulta is előkerült, ahogy az is, hogy némiképp belesérült ebbe az időszakba. Kiderült az is, hogy hogyan alakult úgy, hogy a YouTube-on és a Spektrum Home-on látható műsora, az Elviszlek magammal egy autóban készül és mi adta ehhez az inspirációt. Beszélgettünk a sikerekről és arról is, hogy mit szólt, amikor nemrég az Origo olyanokat írt róla, hogy „bukott tévés”.

A Media1 teljes, D. Tóth Krisztával készült (április 19-én rögzített) beszélgetése meghallgatható az alábbi lejátszó segítségével.

 

Borító: D. Tóth Kriszta újságíró, műsorvezető, youtuber, producer, a WNN alapítója a Media1 műsorának felvételén (balra), az interjút készítő Szalay Dániel, a Media1 főszerkesztője jobbra

2024-04-28T09:39:41Z dg43tfdfdgfd