AKKOR éS MOST: SZTáROK ELSő MET-GáLáS MEGJELENéSEI

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Az ízlésünk és stílusunk folyamatosan változik, ami egyrészről köszönhető az új trendeknek, de a személyiségfejlődésünk is meghatározó szerepet játszik benne. Sokan mondják, hogy évek kellenek hozzá, hogy véglegesen kialakuljon a saját ízlésünk, és rájöjjünk, mi is illik hozzánk leginkább. Ez a változás a sztároknál is megfigyelhető, bár valljuk be, nekik egy kicsit könnyebb dolguk van, ugyanis rengeteg divatszakemberrel dolgoznak együtt, akik iránymutatásával a legjobb vörös szőnyeges megjelenéseket rakják össze. Persze ennek ellenére is gyakran történnek divatbalesetek. Ez a mostani MET-gálán sem volt másképp!

Most összegyűjtöttük a sztárok első és 2024-es MET-gálás megjelenéseit, és tökéletesen igazolják az előbb említett tézist. A többségük eleinte visszafogottabban érkezett a vörös szőnyegre, ma már pedig a legnagyobb dívák és stílusikonok közé tartoznak!

Kattints a galériára, és nézd meg a MET-gála sztárjainak első és legutóbbi megjelenését! Akkor és most fotók!

2024-05-08T02:32:48Z dg43tfdfdgfd