A MOTOROS POSZTOL EGY VIDEóT, AMELYBEN KIGúNYOLJA A BIZTONSáGRA VONATKOZó MEGJEGYZéSEKET, NéHáNY óRáVAL A HALáLOS BALESET ELőTT

Taylor Jean Skromme, egy 22 éves női motoros, ismert a népszerű motoros videóiról, amelyek sok online követőt vonzottak, tragikusan elhunyt egy balesetben Florida államban. A tragikus esemény előtt órákkal Taylor megosztott egy videót a TikTokon, amelyben kigúnyolta azokat a megjegyzéseket, amelyek szerint “ön megöli magát” motorozás közben.

+ Kattintson ide a videó megtekintéséhez

A videót ugyanazon a napon posztolta, amikor életét vesztette, amikor hazatért egy motoros eseményről, amit Bike Night-nak hívtak, és amelyen barátaival vett részt. A baleset a 95-ös úton történt 2022 májusában, amikor Taylor állítólag nekiment egy másik motorosnak, mielőtt mindkettőjüket elütötte volna egy autó, amely ugyanabba az irányba haladt. Tanúk szerint a motorosok versenyeztek és sávot váltottak a baleset előtt, amit a Tuv podcastben elhangzott nyilatkozatok is megerősítettek.

+ A Maserati bemutatja luxus elektromos hajóját a nyárra

Taylor-t és egy 29 éves férfit, aki szintén a balesetben érintett motoros volt, halottnak nyilvánították a helyszínen. Egy 48 éves nő, aki vezette azt a terepjárót, amely nekiment a motorosoknak, és 16 éves lánya, mindketten Jacksonville-ből, sértetlenül megúszták. További két motorost kórházba szállítottak könnyebb sérülésekkel.

Hírére Taylor közösségi médiája jelentős növekedést mutatott az aktivitásban, sokan bejelentkeztek, hogy megnézzék utolsó videóját. A TikTok profilja jelenleg több mint 121 000 követővel büszkélkedhet, és élénk emlékeztetőként szolgál életvidám és szenvedélyes személyiségéről.

Taylor halála után írt nekrológja hangsúlyozza életerejét: “Taylor igazi íze volt az életnek. Imádott új embereket megismerni és új dolgokat kipróbálni. Szenvedélyei közé tartozott a lovak, a motorozás, a motorversenyzés és a hordós verseny.”

Fotó: Instagram Reprodukció @ninja.tay21. Videók: Tiktok @ninja.tay21. A tartalom mesterséges intelligencia segítségével lett létrehozva

2024-04-17T14:32:21Z dg43tfdfdgfd