A MEGGYILKOLT SZERB KISLáNY SZüLEI: NEM HAGYTáK, HOGY BOLDOGOK LEGYüNK

Május hetedikén ünnepelte volna második születésnapját a meggyilkolt szerb kislány, Danka Ilics. Az évforduló alkalmából a szülők egy szívszorító bejegyzést tettek közzé a Facebookon. Az elütött majd megfojtott kislány holttestét még mindig nem találták meg a rendőrök.

A meggyilkolt szerb kislány, Danka Ilics szülei, a közösségi oldalukon tettek közzé egy bejegyzést arról, hogy kislányuk kedden töltötte volna be a második életévét.

Szerelmünk, ma el kellett volna fújnod a második gyertyádat. Nem hagyták, hogy boldogok legyünk. Amíg mi vagyunk, addig te is leszel. Téged szeretünk a legjobban. Nagyapád, Apukád és Anyukád

– írta Ivana és Milos Ilics a Facebookon. 

Mint arról beszámoltunk, a kétéves Danka Ilics március 26-án tűnt el Bor melletti Banjsko Polje településről, ahol családi házuk udvarán játszott a testvéreivel. Tíz nap keresés után vették őrizetbe gyanúsítottként Dejan Dragijevics és Srdjan Jankovics bori lakosokat, a helyi kommunális közvállalat dolgozóit, akik a gyanú szerint szolgálati járművükkel elütötték a kislányt, majd miután észlelték, hogy a kislány még él, megfojtották, és a holttestet egy szeméttelepre vitték. A holttestet többször elmozdították a helyéről Dragijevics testvérének és apjának feltételezett közreműködésével, előbbit a bori fogdában úgy megverték a rendőrök, hogy belehalt a helyszínen a sérülésekbe

A kislány meggyilkolása egész Szerbiát mélyen megrázta, a gyerek eltűnését követően Szerbia  soha nem látott erőket mozgósított  a kislány felkutatására, gyakorlatilag az egész ország, ezenkívül az Interpol és az Europol is a kis Dankát kereste.

Holttestét a mai napig nem találták meg. 

2024-05-07T14:10:23Z dg43tfdfdgfd