A MARVEL-UNIVERZUM BOHóCáVAL RENDEZ VéRENGZéST HUGH JACKMAN

Shawn Levy rendező elmondta, hogy bár a Deadpool & Rozsomák tényleg a harmadik olyan film lesz, amelyben Deadpool megjelenik, de mégsem ez lesz a Deadpool 3. Ez mindkét karakterre egyenlő részben fókuszál és semmit sem akar másolni az első két részből.

Shawn Levy, a Deadpool & Rozsomák rendezője tisztázta, hogy bár a filmben Ryan Reynolds játssza Deadpoolt, a Marvel-film nem a Deadpool 3. címet viseli majd. A rendező egy friss interjúban magyarázta el, hogy a film, amelyben Hugh Jackman is visszatér Rozsomák szerepébe, miért nem Deadpool 3, annak ellenére, hogy a harmadik Deadpool-film lesz – írta meg a Deadline.

Ami a Deadpool & Rozsomák történetének megalkotását illeti, minden nap kiváltságosnak éreztem magam, mert két hatalmas filmsztárról beszélünk a legikonikusabb szerepeikben

– mondta Levy a CinemaConon. „Ez egyúttal lehetőséget is adott nekem. Ez a harmadik Deadpool-film, de ez nem a Deadpool 3. Ez egy másik dolog, ami nagyon is Deadpool & Rozsomák. Nem próbál semmit sem másolni az első két filmből. Azok fantasztikusak voltak, de ez egy kétkarakteres kaland” – tette hozzá.

Levy azt nyilatkozta, hogy a film „durva lesz és vicces”, hiszen végső soron azt akarták elérni, hogy „a közönség jól érezze magát a moziban”. A rendező, író és producer elmondta, hogy a film korai vetítései „rendkívül ígéretesek voltak”.

Nem mondanám, hogy voltak nagy meglepetések, de érzed, hol akar a tempó feszesebbé válni, érzed, hol engedheted meg magadnak, hogy lassíts, és legyen egy mélyebb, tartósabb karakteres pillanat

– tette hozzá.

A Deadpool & Rozsomák 2024. július 26-án érkezik a mozikba. Levy a film rendezője, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells, Reynolds és Levy társszerzőként jegyzik az alkotást.

A film végső előzetese itt nézhető meg:

2024-04-15T07:30:23Z dg43tfdfdgfd