A MAGYAR SZTáR ELőSZöR BESZéLT NYíLTAN, MIéRT NEM VáLLALT MéG GYEREKET: TABUK NéLKüL VALLOTT

Metzker Viki élete ismét mérföldkőhöz érkezett, ugyanis karrierje betöltötte a 18. évet.

A csodaszép DJ a vele készült címlapinterjúban minden eddiginél őszintébben mesélt az életéről, a terveiről és arról, hogyan vélekedik a társadalmi elvárásokról, amely a nőket érintik az életükkel kapcsolatos döntéseik során.

Metzer Viki hihetetlen karriert épített fel, bejárta a világot, 5 éve pedig megtalálta élete szerelmét a BSW zenekar rapperében, Gabenben, akivel 2 éve fogadtak egymásnak örök hűséget. Sokakban ezért is merül fel egyből a kérdés, hogy vajon mikor jön a baba, ám a gyönyörű sztár egy percig sem hajlandó fejet hajtani ezeknek a nyomásoknak.

Gabival óriási szerencsém van, mert ebben is nagyon összezárunk. Mindig elmondja, hogy az én testem, az én életem, és az én karrierem. Csodás dolognak tartom az anyaságot, de látom, hogy mennyi lemondással és áldozattal jár, amire mi még nem vagyunk felkészülve. Lehet, hogy erre sosincs tökéletes pillanat, mi mégis úgy vagyunk vele, hogy nem az idő fogja ezt meghatározni, hanem mi.

Viki elmondta, hogy neki is egy hosszú tanulási folyamat volt eljutni arra a szintre, hogy csak magának feleljen meg, ezért is szeretne másoknak példát mutatni.

Ne mások véleménye határozza meg a sorsukat. Csak és kizárólag a belső hangjuk adjon erőt. A női erő, a női belső hang erősebb, mint bármi ezen a világon, csak jól és helyesen kell használni. Az életben való elinduláshoz bátorság kell, a döntés, hogy mikor teszed meg az első lépést, pedig a te kezedben van.

A magazin már kapható az újságosoknál, ha pedig digitális formában vásárolnád meg, vagy előfizetnél, a magaziner.hu oldalán megteheted!

2024-05-07T07:16:38Z dg43tfdfdgfd