A KOKAIN-BOTRáNY MAJDNEM VéGET VETETT A SZUPERMODELL KARRIERJéNEK

Sokan nem hittek Kate Mossban, mert azt mondták, hogy nem az a tipikus szupermodell alkat! Nézd meg az akkor és most fotóit!

Katherine Ann Moss 1974. január 16-án született Londonban. Éppen csak 14 éves volt, amikor a New York-i repülőtéren felfedezte őt az egyik leghíresebb modellügynökség, a Storm. Sokan azt mondták róla, hogy egyáltalán nem tartozik a tipikus szupermodellek közé, ugyanis nincs meg hozzá az alakja, a magassága és a vonási sem olyanok. Ennek ellenére igen hamar a csúcsra tört! Kate Moss szupermodell a heroinsikk korszakában volt a toppon, sőt egyesek szerint ő találta fel: túlzott soványság, hófehér bőr, karikás szemek, vörös rúzs és kócos haj. Túlzottan senkit sem lepett meg, amikor 2005-ben egy fotósorozat került elő róla, ahol éppen egy buliban kokaint szippant fel az asztalról. Karrierje úgy tűnt, hogy megingott a botrány miatt, de egy évvel később visszatért, ráadásul elnyerte a szakma legnagyobb díját. Idén ünnepelte 50. születésnapját, és ugyan sokat változott felfedezése óta, azért őszintén bevallhatjuk, hogy letagadhatna jó pár évet! Kislánya pedig, Lila Moss nagyon úgy néz ki, hogy édesanyja nyomdokaiba fog lépni, amire minden esélye megvan, hiszen kiköpött hasonmása a 14 éves szupermodellnek! Most pedig nézd meg, hogyan vált igazi szupermodellé, íme Kate Moss akkor és most fotóit!

Kattints a galériára, és megmutatjuk, hogyan változott Kate Moss 14 éves kora óta, mikor felfedezték!

Te már beszerezted?

Lapszámunk középpontjában az alkotás és a hazai alkotók állnak - olyan izgalmas, „cool” karakterek, akik trendet és értéket teremtenek. Az InStyle nem először, és nem utoljára állítja össze Cool listjét, melyen ezúttal olyanok szerepelnek, akiknek lételeme az alkotás, a kreatív energiákkal, újító és szokatlan formulákkal való kommunikáció, kapcsolatteremtés. Tavaszi lapszámunk a szezon szépség- és divattrendjeit is felsorakoztatja, bemutatja a frissdiplomás, feltörekvő tervezőgenerációt és izgalmas diplomamunkáikat, valamint megnézzük, kik azok az erős női karakterek, akik a filmekben és a divattervezésben is nagy hatással voltak és vannak ránk. A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT!

2024-03-29T03:22:40Z dg43tfdfdgfd