5+1 SZTáR, AKI KIKOTYOGTA KOLLéGáJA FéLTETT TITKáT

A hírességek próbálják megóvni magánéletüket a rivaldafénytől, de gyakran saját kollégáik tesznek arról, hogy semmi ne maradjon titokban.

Sir Ian McKellen coming outoltatta Lee Pace-t

A Gyűrűk Ura Gandalfja nyiltan vállalta homoszexualitását már a trilógia első részeiben és erről meg is emlékezett egy 2014-es interjúban, ahol elmondta, hogy amíg a 2001-es A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége forgatásán ő volt az egyetlen színész, aki nyíltan vállalta, hogy meleg, addig A hobbit-filmek szereplői között már három ilyen híresség is volt.

Név szerint Luke Evans, Stephen Fry és a Legolas apját, Thranduil király alakító Lee Pace.

Az egyetlen hiba a nyilatkozatban az volt, hogy csak Stephen Fry és Luke Evans hozta már nyilvánosságra szexuális beállítottságát, Lee Pace pedig ekkor még sosem vallott erről. A nehéz helyzetbe hozott színész később elmondta, hogy egyformán vonzódik a férfiakhoz és a nőkhöz is, de aki akarta tudni ezt róla, az már tudhatta.

Ki árulta el, hogy Zendaya és Tom Holland összejöttek?

Egy fiatal amerikai színész Skai Jackson valószínűleg beszámolt otthon a forgatásokon hallott pletskákról, ugyanis 2018-ban az édesanyja, Kiya Cole egy kommentelt egy Instagram-bejegyzéshez, amin a két híresség szerepelt.

Igen. Ez igaz. Egy ideje már együtt vannak

– válaszolta egy rajongó kérdésére a bejegyzés alatt.

Ezt követően a posztot törölték, Skai Jackson pedig azzal védekezett, hogy feltörték a fiókját.

A fiókomat feltörték a múlt héten. Semmi sem tőlem származik, amit azóta ott közzétettek vagy leírtak.

Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy, ki kivel randevúzik. Kérem, ne kérdezzenek erről” – írta ki akkor, de azóta már tudjuk, hogy igazak voltak a pletykák, miszerint Zendaya és Tom Holland egy párt alkotnak és ezt valószínűleg a színész édesanyja is tudta.

Jack Black elmondta, hogy Angelina Jolie ikreket vár

2008-ban már mindenki tudta, hogy Angelina Jolie terhes, arra viszont senki sem számított, hogy a sztárnak ikrei lesznek, egészen addig, amíg Jack Black fel nem tűnt a vörös szőnyegen a Kung Fu Panda bemutatóján, hogy elsüssön egy poént az egyik riporternek.

Annyi gyereke lesz, mint a Brady családnak, ha ezek is kijönnek

– fogalmazott a színész és a többesszámból már lehetett tudni, hogy nem csak egy gyermeke fog születni a színésznőnek, aki egyből a poén után megerősítette, hogy ikreket vár.

Igen, igen. Éppen meg lett erősítve, hála Jacknek

– fogalmazott Angelina Jolie arra a kérdésre válaszolva, hogy valóban ikreket vár-e. A színésznek ekkor esett le, hogy hibázott.

Nicole Kidman és Keith Urban lebuktatta Bo Burnham kapcsolatát

2023 júniusában a countryzenész Keith Urban megosztott egy videót magáról és feleségéről, Nicole Kidmanről a TikTok-fiókjában, amint Taylor Swift zenéjére táncolnak az énekesnő philadelphiai koncertjén a VIP-sátorban.

A feltöltött videóban azonban látszik, ahogy a hátuk mögött csókolózik Phoebe Bridgers és Bo Burnham.

Az énekesnő és a youtuberből lett színész kapcsolata korábban még nem volt nyilvános de a rajongók azonnal kiszúrták őket. A videó után Keith Urban és Nicole Kidman rengetegszer bocsánatot kértek, de a sztárpár még továbbr is együtt van és a 2024-es Grammy-gálán is együtt jelentek meg.

Julianne Moore elárulta, hogy Andrew Scott titkos Instagram-fiókját...kétszer

Sok híresség használ titkos Instagram-oldalt, amit csak a közeli barátaik láthatnak, hogy ők is megoszthassanak személyes élményeket oldalaikon anélkül, hogy rajongók ezrei látnák azokat. A James Bond és a Sherlock sztárja Andrew Scott is használ egy ilyen fiókot, de Julianne Moore-nak köszönhetően mindenki tud róla.

Julianne Moore 2024. január 6-án Instagram-történetei között osztotta meg a Flaunt Magazine egyik posztját, egy fotót Andrew-ról és az All of Us Strangers-beli színésztársáról, Paul Mescalról. Az Oscar-díjas színésznő véletlenül a 47 éves színész titkos Instagram-fiókját tagelte be képen.

Négy nappal később újra elkövette ezt a hibát, amikor a a 81. Golden Globe-díj vörös szőnyegén posztolt képet magáról a színésznővel. A kép fölé Moore felcímkézte a színész privát Instagram-felhasználónevét, majd három csók emojit tett mellé.

Mark Ruffalo elspoilerezte a Thor: Ragnarök elejét

Sokak szerint a Thor-széria legjobban sikerült alkotása lett a 2017-ben bemutatott Ragnarök. A Chris Hemsworth nevével fémjelzett alkotásban feltűnik Hulk szerepében Mark Ruffalo is, akit így részt vehetett a film egyik első vetítésén.

A színész azonban nem igazán figyelt oda, így majdnem az összes kollégája munkáját tönkretette, ugyanis véletlenül élőben közvetítette a filmet és csak a 20 percben vette észre, hogy mindenki láthatja azt, amit ő.

Rosszul éreztem magam, hogy nem voltatok ott velem. Becsempésztelek titeket. A zsebemben

– poénkodott a hibájával a színész a Twitteren.

(Borítókép: Zendaya és Tom Holland. Fotó: GettyImages)

2024-05-09T11:32:21Z dg43tfdfdgfd