13 éVES VOLT, MIKOR ELőSZöR SZEXELT A VILáGSZTáR: HíRESSéGEK, AKIK NYíLTAN BESZéLNEK A SZüZESSéGüK ELVESZTéSéRőL

Van, aki nem érzett semmit, más nem bánt meg semmit, mert szerelmes volt, és olyan is akad a hírességek között, aki nem tagadja, fogalma sem volt, mit csinál az első alkalommal.

Vannak sztárok, akik a magánéletük részleteit szigorúan megtartják maguknak, mások azonban nem csinálnak tabutémát a legintimebb kérdésekből sem – például abból, hogy mikor veszítették el a szüzességüket. Legutóbb például Rebel Wilson árulta el, hogy ő 35 éves volt, amikor először szexelt, és a színésznő a People-nek adott interjújában azt is kiemelte, egyáltalán „nem kell mindenkinek tinédzserként elveszítenie a szüzességét”.

Rebel hisz abban, hogy az üzenete fontos lehet másoknak, pozitív hatással lehet azokra, akik nyomást éreznek amiatt, hogy túlessenek az első alkalmon. „Várhattok, amíg készen álltok, vagy várhattok, amíg egy kicsit érettebbek lesztek” – hangsúlyozta a sztár. Ezzel szemben Khloe Kardashian nem tagadja, mindössze 14 volt, amikor lefeküdt a nála idősebb partnerével, és utólag „becsapva” érezte magát. Szóval összegyűjtöttük, mit meséltek a hírességek a szüzességük elvesztéséről.

12 sztár, aki elárulta, hogy hány évesen veszítette el a szüzességét

2024-03-28T11:06:43Z dg43tfdfdgfd